Turistična kmetija NA HRIBČKU

O nas

Turistična kmetija NA HRIBČKU

OGLEJTE SI ŽIVLJENJE NA KMETIJI

Že ime kmetije pove, da stoji na hribčku, od koder je razgled na dolenjsko gričevje in na zasavsko hribovje.

Izletniki, ki se ustavijo na turistični kmetiji Na hribčku, poskusijo mesne in mlečne izdelke, zelenjavne jedi, sadje, zvrnejo šilce žganja in kozarec vina. Na domačih njivah raste pšenica in iz te, doma pridelane spečejo pravi kmečki kruh.

Ob kmetiji so balinišče, urejen travnik z igrali za družabne igre ter sankališče. Gostje lahko nabirajo gozdne sadeže ali zdravilna zelišča. Pripravijo prvomajsko praznovanje in pustovanje, ter organizirajo poročna slavja, veselo pa je na kmetiji tudi, ko je likof večjih opravil. Po predhodnem naročilu imajo odprto tudi med tednom, in sicer po dogovoru tudi za več kot 60 oseb. Organiziramo tudi praznovanja za večje skupine (poroke, obletnice, družabna srečanja, rojstni dnevi). 
Na razpolago je tudi urejen piknik prostor.

Dostop do kmetije: Iz Litije ali Ljubljane po cesti Litija-Trebeljevo-Besnica-Ljubljana; v Štangarskih Poljanah je odcep za Štango in nato še 2,5 kilometra asfaltirane ceste.

LEPO VABLJENI!

Google mnenja

KAJ NAŠI OBISKOVALCI MENIJO O NAS

Igor Markic

Obiskovalec

Odlična lokacija, ambient, hrana in postrežba. Ps. Okus sladice se sklada z njenim izgledom - odlično!

Mateja Blaško Markič

Obiskovalka

Dobra domača hrana, prijazni lastniki in prijeten prostor. Radi se vračamo.

Milan Marinčič

Obiskovalec

Zelo dobra hrana in poceni. Priporočam!

Nejc Hötzl

Obiskovalec

Very nice place to eat Slovenian local food. Not very expensive, great place for families and friends, lunches and dinners. You can also celebrate b-days here and more.

Maja Štrubelj

Obiskovalka

Izvrstno!😋😋😋